De verschillende praktijkopleiding locaties van Inzicht

Inzicht is een bedrijf dat ondernemers, ondernemingen en werknemers helpt te groeien door middel van opleidingen, team- en organisatieontwikkeling en coaching. De visie van Inzicht is dat je door bewust persoonlijke groei de wereld een stukje mooier kunt maken op een effectieve manier. Bewust, omdat persoonlijke groei start bij bewustwording. Bewustwording van het geen je graag wilt ontwikkelen. Inzicht helpt mensen zichzelf beter te leren kennen en vanuit hier opzoek te gaan naar de punten die deze persoon of dit bedrijf verder helpen en wat bij hun past. Inzicht begeleidt deze persoonlijke bewustwording en groei met behulp van enthousiaste en bekwame professionals vanuit verschillende locaties. Wij bespreken deze verschillende locaties vandaag in onze blog.

Inzicht Rotterdam en Noordwijk aan Zee

Waar kun je nou beter werken aan je persoonlijke groei op professioneel vlak als in de stad van de arbeid, Rotterdam. De praktijklocatie van Inzicht in Rotterdam bevindt zich in het hart van Rotterdam op de Westblaak, vlak achter de Witte de Withstraat. Met een waanzinnig uitzicht over Rotterdam kun je onbezorgd aan de slag met jouw professionele ontwikkeling.  Meer op zoek naar persoonlijke groei op persoonlijk vlak? Dan is de locatie in Noordwijk perfect! Deze locatie ligt op 3 minuten loopafstand van het strand. Prettig om in de pauzes even uit te waaien of na de opleiding afspraken nog een wandeling te maken.

Inzicht Amsterdam en Utrecht

Ook wanneer je op zoek bent naar een Coachopleiding Utrecht of in Amsterdam heeft Inzicht een lokale oplossing om dit aan te bieden. Waar de locatie in Rotterdam en Noordwijk aan Zee eigen locaties van Inzicht zijn biedt Inzicht persoonlijke groei in Amsterdam en Utrecht aan vanuit externe locaties. Ook deze locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Neem voor meer informatie over de locaties van Inzicht of de verschillende opleidingen een kijkje op Inzicht.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *