Deze lampentrends moet je in 2021 in de gaten houden.

De trends en tendensen van die tijd evolueren voortdurend, en daarom kan het moeilijk zijn om erachter te komen wat modern is en wat in de gaten moet worden gehouden. Daarom hebben we enkele van de grootste lampenwinkel trends in verlichting in 2021 verzameld en hier is een lampenwinkel suggestie van wat je in de gaten moet houden als je deel wilt uitmaken van de grote trends in het nieuwe jaar. We zien bij de lampenwinkel veel herinterpretaties van ouderwetse, klassieke ontwerpen en nieuwe moderne manieren om geïnspireerd te worden. In 2021 is het duidelijk dat de speelse vormen en meer ruwe materialen mogen doorschijnen. Hieronder vindt u op Outletlamper.dk een quote over de grootste lampentrends van 2021, evenals onze eigen favorieten die perfect passen bij de nieuwe trends.

Natuurlijke materialen

Een van de grote trends in verlichting en interieurdesign is het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en metaal. Dit zorgt voor een rauwe look en geeft net dat tikkeltje extra aan je huis. De trend is vooral goed voor wie een eyecatcher in huis mist. Met deze lampen wordt het decor allesbehalve saai.

Geometrische ontwerpen

De geometrische ontwerpen hebben vele interpretaties en zijn een eenvoudige manier om dynamiek en blikvangers in huis te creëren. Deze lampentrend stelt ons in staat om extra te spelen met vormen, vormen en diversiteit in het design van de lampen. De geometrische, speelse lampen zijn een interessante concurrent van de meer klassieke hanglampen.

De lamp in focus

Hanglampen van helder glas en lampen zonder scherm zijn ook een trend die niet meer weg te denken is. Deze hebben gemeen dat ze het licht op de meest esthetische, fijne manier in focus laten komen. Zowel de volledig transparante bollen als bollen in een lichte kleur hebben hun spotlight gevonden. Deze trend geeft een minimalistische, klassieke uitstraling aan je huis en zorgt voor een stijlvolle, tijdloze uitstraling.

Klassieke wandlampen met een moderne twist

De wandlamp is een aantal jaren een beetje uit de schijnwerpers geweest, maar in 2020 is de weg vrijgemaakt om deze opnieuw te interpreteren en zijn stijlvolle comeback te maken. Wandlampen hoeven niet langer saaie lampen uitsluitend voor functioneel gebruik te zijn, nu zien we wandlampen met het design op de voorgrond zonder in te boeten aan functionaliteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *