Naar de sloperij

Als een auto dusdanig beschadigd is omdat jij of iemand anders hem kapot heeft gereden, en het heel veel geld en tijd kost om de auto te laten repareren is het soms veel slimmer om de auto gewoon naar de sloperij te brengen. Vaak krijg je daar ook nog een beetje geld voor. In Nederland komen er elk jaar veel auto’s bij de sloperij terecht. Veel mensen denken als er een auto naar de sloperij gaat dat er niks met de auto wordt gedaan en alleen gesloopt wordt. Maar dat is helemaal onjuist er wordt heel veel met de auto gedaan om zoveel mogelijk te recyclen.

sloperij

Altijd nuttig

Als er een auto bij de sloperij aankomt die helemaal kapot is en je het bijna geen auto meer kunt noemen kan het nog steeds erg nuttig zijn voor de sloperij. Het vloeistof wat nog in de auto zit kan de sloperij veel dingen mee dus dat wordt goed verwerkt. De banden van de auto en de ramen worden meestal verkocht. Van de banden die terechtkomen in de sloperij worden ook andere dingen mee gedaan daar worden ook kunstgras korrel meegemaakt zo wordt er geen rubber verspilt. Ook als er nog alleen maar ijzer over is van de auto omdat de ramen banden en vloeistof er al uit zijn gehaald. De sloperij doet ook nog veel met het ijzer ze maken de auto klein en aan metaalbedrijven verkocht. Die vervolgens het ijzer smelten en er andere dingen mee maken. Met de sloperij voorkom je verspilling en wordt er toch nog heel veel uit een auto gehaald.

Schadeauto’s

Bij een sloperij kan je vaak ook schade auto’s kopen nu denk je vast waarom zou je een auto kopen die veel schade heeft. Veel mensen die een schade auto kopen die kopen dat om hem zelf op te knappen veel mensen vinden dat heel leuk om te doen. Sommige mensen kopen een goedkope schade auto omdat ze de onderdelen willen gebruiken die nog in de auto zitten. Ook als je alleen maar onderdelen nodig hebt en geen hele auto wilt gaan kopen kan dat ook bij de sloperij. Je kunt de onderdelen nu gewoon bestellen dat is veel slimmer en voordeliger als je maar een onderdeel nodig hebt hoef je niet een hele auto te kopen. De sloperij heeft onderdelen van allemaal soorten merken en types je kan gewoon de onderdelen bestellen en dan ben je veel voordeliger uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *